38812032 / Naiste isesoojenev vest

Naistelõikega ja Clim8® nutika soojendustehnoloogiaga vest tajub teie kehatemperatuuri langust ja hoolitseb teie soojendamise eest.

See naistelõikega ja kahesuunalise tõmblukuga vest on rinnalt ja seljalt tepitud ning külgedelt kootud polüestrist osaga, mis suurendab veelgi vesti erakordset mugavust ja liikumisvabadust. Kohanduv sisseehitatud tehnoloogia töötab termostaadi ja arvuti abil, jälgides kehatemperatuuri ja reguleerides vesti soojust akutoitega elementide abil. Peale selle on see Blåkläderi ja Clim8® vest ka pestav ja seega tõeline uuenduslik hitt! Saadaval ka meestele, mudel 3880.

Oluline teave enne pesemist ja tikkimist: eemaldage aku enne pesemist ja kaitske vesti pistikut, kattes kaabli pikkuse kaabli külge kinnitatud plastmuhviga. Et vältida kütteelementide kahjustumist, on soovitatav asetada tikand krae ja selja alumisele osale.

Funktsionaalsus

Kaasas on aku ja laadija, Clim8 intelligentne soojendussüsteem – 3 soojenduselementi ja märgutulega juhtmoodul, Toide: 7,4 V 3000 mAh laetav liitiumioonaku, Venivast materjalist küljeosad, Warm lined torso front and back

Naistemudel, Regular fit

Kinnitus

Kahesuunaline plastist tõmblukk

Taskud

Tõmblukuga esitaskud

Aku hoiutasku paremal küljel

91% polüamiid, 9% elastaan, ripstop, kaetud, vetthülgav, 80 g/m²

Important to remove the battery before washing and to cover the cable with the plastic sleeve attached to the end of the cable

Blåkläderi peakontor

Laki 30

12915 Tallinn

Opening hours

Esmaspäev – reede 08:00 - 17:00

Külastusaadress

Laki 30

12915 Tallinn

© 2024 BLÅKLÄDER AB. Kõik õigused kaitstud